NÖVÉNYTERMESZTÉS


Részvénytársaságunk tevékenységi köre mezőgazdasági, ebből a legnagyobb ágazat a növénytermesztés ezt követi az állattenyésztés. ezen kívül meglévő gépparkunkkal különféle mezőgazdasági és egyéb szolgáltatást végzünk.

Termékeinket belföldön értékesítjük. Az értékesítés a mezőgazdaságra jellemzően a termék előállítása után azonnal történik. A legtöbb terményünkre termelési szerződésünk van, amelyben a szállítás és a fizetés ideje is rögzítésre került.

2009. évben 3.707,25 ha bérelt területen gazdálkodtunk, ebből 3.238,92 ha szántó.

Egyéb mezőgazdasági tevékenységünkből származó árbevételünk a különböző mezőgazdasági szolgáltatásból származik (szántás, vetés, betakarítás, öntözés). Ezen kívül kisebb egyéb szolgáltatásokat is végeztünk (szállítás, különféle műhelymunkák).

Növényeink ipari és konzervipari termék alapanyagaként betakarítás után azonnal értékesítésre kerültek.

2003. március 26-án megkaptuk az IGAZOLÁST

  • arról szarvasmarha tenyésztés-tejtermelésre HACCP rendszert vezettünk be és alkalmazunk, mely megfelel a Magyar Élelmiszerkönyv – 2-18/93. sz. előírásainak, továbbá
  • továbbá arról hogy a szarvasmarha tenyésztés – tejtermelésre minőségirányítási rendszert vezettünk be és alkalmazunk, amely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.